Hvem er EasyRecycle?

Den komplette løsning for IT og Medico

Her kan du læse om os, hvem vi er, hvad vi laver og få et indblik i vores historie.

Den grønne omstilling

EasyRecycle hjælper dig

EasyRecycle er en nordjysk virksomhed med base i Frederikshavn. Vi har siden 1998 arbejdet med IT og har dermed indgående kendskab til det store potentiale, der ligger i at genanvende og genbruge udfaset IT-udstyr. Vi tænker bæredygtighed ind fra start til slut – og vores forretningsmæssige grundlag er bygget på genanvendelse, genbrug og cirkulær økonomi. Derfor er vi bl.a. ISO14001-certificeret.

Vi har en klar og strømlinet proces, når vi sorterer det brugte udstyr – og vi har hele tiden for øje, at vi genanvender og genbruger så mange komponenter og dele som muligt. Hver gang en kunde betror os en opgave, går vi ydmygt, velforberedt og åbne til opgaven. Vi administrerer tusinder af enheder – noget, vi er meget stolte af. Vi er en pålidelig partner, når det kommer til bortskaffelse, administration og udskiftning af jeres udstyr – på enkel, sikker og bæredygtig vis.

Image
Image

Team EasyRecycle anno 2023

Alle os der gør det hele muligt

Hos EasyRecycle ønsker vi en inkluderende og mangfoldig arbejdsplads – med plads til forskelligheder. Vi ser det som vores ansvar at rumme den enkelte, kollegerne og samfundet. Vi har, udover medarbejdere ansat på almindelige vilkår, personer ansat i fleksjob. Vi samarbejder også med skoler og uddannelsesinstitutioner og har stor værdi af, at lærlinge og elever er en del af vores team – som en fast del af deres skole- eller uddannelsesforløb. Dette bidrager til forskellige, nye og værdifulde perspektiver på vores arbejde.